به گزارش سلام لردگان به نقل از تابناک، سردار علي مويدي رئيس پليس مبارزه با موادمخدر اظهار داشت: دولتمردان تمام جوامع بايد نگاه خود به موضوع موادمخدر را اعلام کنند. ايران در ?? سال گذشته در شعار و عمل موفق شده است کارنامه درخشاني از خود ارائه دهد.
وي ادامه داد: از زمان حضور نيروهاي کشورهاي عضو ناتو در افغانستان نه تنها کشت و توليد موادمخدر کم نشده است بلکه هر روز شاهد افزايش چشمگير توليد موادمخدر هستيم. آخرين آمار ارائه شده از سوي سازمان ملل در اين زمينه مربوط به يک ماه گذشته است که نشان ميدهد سطح زير کشت خشخاش در افغانستان از ??? هزار هکتار سال ???? به ميزان بيش از ??? هزار هکتار در سال ???? رسيده است.
مويدي درباره عملکرد قوهقضاييه در برخورد با پروندههاي مربوط به قاچاقچيان گفت: گره اين کار صرفا به دست قوهقضاييه باز نميشود. به سهم خود از تلاش قوهقضاييه مخصوصا دادستان کل کشور تشکر ميکنيم اما اين گرهي که وجود دارد نيازمند اين است که بسياري از دستگاهها نقش خود را ايفا کنند. قوهقضاييه نسبت به ساير دستگاهها از آمادگي و ميزان همکاري بيشتري برخوردار است.
رئيس پليس مبارزه با موادمخدر همچنين با انتقاد شديد از برخي اشکالات موجود در قانون جديد آيين دادرسي کيفري اظهار داشت: خطاب من در اين زمينه به قانونگذاران است. قبلا هم گفتهام و بازهم تکرار ميکنم. مجلس شوراي اسلامي اخيرا قانوني وضع کرده است که اين قانون تير خلاص را به سر قانون مبارزه با موادمخدر شليک کرده است و متأسفانه مجلس شوراي اسلامي هيچ پاسخي به اين موضوع نداده است.
وي ادامه داد: من به عنوان يک سرباز و نه يک فرمانده اعلام ميکنم که مجلس شوراي اسلامي بايد در قبال اين قانوني که وضع کرده پاسخگو باشد اما متأسفانه تا امروز هيچ عکسالعملي را نديدهايم. آيين دادرسي کيفري جديد، اشکلات اساسي در امر مبارزه با موادمخدر ايجاد ميکند که اين اشکلات در بخشهاي مختلف از جمله اقدامات اطلاعاتي، دستگيري، پيگيري، محکوميت و اجراي حکم قضايي ايجاد ميکند. اميدواريم مجلس شوراي اسلامي پاسخگوي اين اشکالات باشد.
مؤيدي گفت: اين قانون حقيقتا راه مبارزه با موادمخدر را مسدود ميکند. اميدوارم قانونگذاران به اين موضوع توجه داشته باشند و در صورت امکان در اين قانون تجديدنظر کنند وگرنه ما به عنوان دستاندرکاران مبارزه با موادمخدر با چالش و معضلي جدي روبهرو ميشويم.
انتهاي پيام/